Tjølling Sangforening

mandag, april 19, 2004

Anmeldelser



Anmeldelsene etter helgens konserter er inne. Under overskriften "Imponerende Messias i Tjølling kirke" åpner Østlands-Postens Bjørn-Tore Sandbrekkene sin anmeldelse slik:
"Med en formidabel solistrekke i front og kor og orkester i storform ble gårsdagens framførelse av Händels Messias i Tjølling kirke en storslagen opplevelse. Det hele mesterlig ledet av Tjøllingorganist Øivind Mikalsen."
Les hele anmeldelsen i ØP.


Foto fra Østlands-Posten

Også Tønsbergs Blad har anmeldt en av konsertene. "Vakker høytidsstund" sier Fredrik Rÿtter. Han avslutter med følgende ord:
"Nøtterøy kirke har en ekstrem god akustikk, og derfor var det en glede å høre hvor gjennomarbeidet korinnstuderingen var. Det var mulig å høre teksten, og korets forskjellige grupperingene nådde tydelig ut. I slutten av andre del, ved avsyngingen av den kjente korsatsen "Hallelujah", fulgte publikum opp tradisjonen som det sies at kong Georg II startet, ved å lytte til den stående. Kvelden ble et vakkert møte mellom unge musikere, litt eldre sangere, og flere hundre år gammel musikk."


Foto: Kirvil Håberg Allum, TB